boekhouder gezocht op zelfstandige basis
Boekhouder ZZP vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. E-mail mij de nieuwste banen. Voor een van onze opdrachtgevers ben ik op zoek naar een Allround Boekhouder Als Allround Boekhouder zie je mogelijkheden en pak je snel werk op; je vindt om te weten wat er speelt en waar je het verschil kunt maken als boekhouder.
Zelfstandig Boekhouder-vacatures november 2018 Indeed.nl.
Boekhouder /administratief medewerker. Vacature boekhouding/administratie: 20-28 uur per week Wegens de groei van onze reisorganisatie zijn we op zoek naar een boekhouder/administratief. 4 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Simi Reizen Vacatures in Apeldoorn. Gezocht: Boekhouder M/V. Boekhouder 20 uur per week m/v. Je krijgt een zelfstandige, afwisselende en uitdagende functie.
Zelfstandig boekhouder vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Zelfstandige functie met ruimte voor eigen inbrengWerkzaam Als boekhouder zie je mogelijkheden, pak je snel werk op en vindt om te weten wat er speelt en waar je het verschil kunt maken als boekhouder Duits productiebedrijf met een Nederlandse directie, zijn wij op zoek naar boekhouder.
Vind boekhouder in Vacatures Administratief en Secretarieel op Marktplaats.nl.
Chauffeur B rijbewijs GEZOCHT voor bakwagen. Wil jij werken bij een van de snelst groeiende en leukste meubel webshop van nederland? En vindt jij het leuk om a 4 dagen per week 40 uur op onze bestel auto met laadklep te rijden door heel nederland om bij onze klanten de bestelde artikelen uit de webwinkel thuis af te leveren. Dan zijn wij opzoek naar. 33 40 uur. Direct aan de slag in de bouw hoge verdiensten. Ben jij een zelfstandige en wil je direct aan de slag in de bouw? Meld je dan aan op onderstaande website en wij bellen je snel om op een opdracht te plaatsen. MBO 33 40 uur. Word klantenservice medewerker, ook zonder recente ervaring! Cendris ontzorgt verschillende bekende bedrijven op het gebied van klantcontact. Bonprix of hema bijvoorbeeld, of postnl, t-mobile en vgz. Als klantenservice medewerker help je klanten met de vragen die ze hebben over bijvoorbeeld hun bestelling, betaling of product. Afhankelijk van het bedrijf waarvoor je. MBO Variabele uren. Advertenties gerelateerd aan boekhouder.
Freelance boekhouder Freelancer.nl.
Welke diplomas heeft de boekhouder op zak? Wat is de prijs? En wat is het service level? Hoe belangrijk zijn de diplomas van de boekhouders? Er zit een groot verschil in diplomas bij freelance boekhouders. Een zelfstandige boekhouder heeft minimaal een HBO diploma nodig.
Boekhouder Gezocht: Plaats Gratis Opdracht Hoofdkraan.nl.
Je hebt een boekhouder gezocht om je van goede adviezen te voorzien. Aan een twijfelde boekhouder heb je dan niets. In veel kleine bedrijven werkt een boekhouder alleen. Hij heeft geen directe collegas en zal dus veel zelfstandig moeten werken. Een pro-actieve boekhouder die je niet aan de hand hoeft te houden is dan wel handig. In sommige bedrijven komt de boekhouder veelvuldig in contact met klanten. Bijvoorbeeld wanneer hij klanten moet bellen in verband met achterstallige betalingen. Je moet dit geval een boekhouder die klantgericht te werk gaan. Goede communicatie vaardigheden. Eerder al schreven we dat een boekhouder een centrale rol heeft binnen een organisatie. Ook naar klanten en leveranciers toe is de boekhouder veelal het aanspreekpunt over financiƫle zaken. Om iedereen van advies en informatie te kunnen voorzien dient een boekhouder ook over goede communicatieve vaardigheden te beschikken. Hoe vaak zie je de boekhouder? Ben je op zoek naar een boekhouder die werkt vanuit huis?
Freelance accountant begint al schaars te worden.
In december meldde Robert Half al dat er volop kansen zijn voor zzp'ers' in de financiƫle afdeling. Op basis van eigen onderzoek zei de wervingsspecialist dat de helft van de ondervraagde cfo's' en financieel directeuren aangeeft dit jaar meer zzpers in te zetten in vergelijking met een jaar geleden. Wat" opvalt bij de vraag naar zelfstandige accountants, is dat er steeds vaker wordt gevraagd om branche of projectspecifieke ervaring.
Freelance Financiele Boekhoudkundige adviseurs gezocht, Zoeken naar een freelance financieel Boekhoudkundige adviseur.
Ik zoek na mijn voltijdse dagtaak als boekhouder nog extra boekhoudkundig/fiscaal werk als zelfstandige. Ik sta open voor dossiers van kleine zelfstandigen, werken voor een KMO. Alle vormen zijn bespreekbaar. 30 euro per uur. Finance Manager/Accountant belastingsconsulent. Korte beschrijving profiel.
Opdrachten voor freelancers Finance Administratie Hoofdkraan.nl Pag. 1.
Ik zie graag een reactie tegemoet. Boekhouder Gezocht voor Transportbedrijf. Budget: 250 tot 500 Geplaatst: 20 nov Laatst gewijzigd: 23 nov 9 reacties pauze. Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelance boekhouder voor een klein transportbedrijf die met Exact Online werkt.

Contacteer ons

Resultaten voor boekhouder gezocht op zelfstandige basis